Vacatures

Wil je het beste uit jezelf halen en van betekenis zijn voor anderen?

Werken bij de meest impactvolle opleidingsbedrijven van Nederland

De opleidingsbedrijven van Freia Groep willen zoveel mogelijk mensen in staat stellen van betekenis te zijn en blijven. Vanuit deze overtuiging helpen wij mensen het beste uit zichzelf te halen en proberen wij een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld.

Werken bij Freia Groep betekent dat je de kans krijgt om van betekenis te zijn in een professionele organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling, verbinding en bezieling. Spreekt onze missie jou aan en denk je dat je goed past binnen ons bedrijfscultuur? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer dan op een van onderstaande vacatures.

Daarnaast zijn we op zoek naar talent. Een open sollicitatie sturen is dan ook altijd mogelijk. Wij willen graag weten wie bij ons wil werken en waarom.Een open sollicitatie kan worden gestuurd naar info@freia.nl.

Openstaande vacatures (8)

Vakgebieden

Aantal uren

Standplaats

Blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures die bij jou passen? Meld je dan aan voor onze jobalert en ontvang een bericht in je mailbox wanneer er een nieuwe vacature van jouw voorkeur beschikbaar is.

Inschrijven