Freia Groep neemt Wagner & Company over

Persbericht

Groningen/Enschede/de Bilt/Amstelveen, 1 juni 2024

Met trots kondigt Freia Groep de overname aan van Wagner & Company, een gerenommeerd opleidingsbedrijf dat gespecialiseerd is in governance en leiderschap. Deze strategische overname markeert een belangrijke mijlpaal in de missie van Freia Groep om haar marktpositie te versterken en haar aanbod verder uit te breiden in het domein van bestuur en toezicht. Wagner & Company heeft zich de afgelopen 35 jaar bewezen als een pionier in het veld, met een sterke focus op excellente programma’s in binnen- en buitenland voor bestuurders en toezichthouders.

Door de integratie van Wagner’s expertise, kennis en visie, voegt Freia Groep een schat aan ervaring toe aan haar portfolio. “Wij zijn verheugd om Wagner & Company te verwelkomen in de Freia-familie,” zegt Cor Vink, Algemeen Directeur van Freia Groep. “Onze ambitie is om de komende jaren onze leidende positie in de verschillende leiderschapsdomeinen verder uit te bouwen. Met de toevoeging van Wagner’s expertise zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen met een breder scala aan programma’s.” De komende maanden zullen Freia Groep en Wagner & Company nauw samenwerken om een soepele integratie te waarborgen en de gecombineerde krachten van beide bedrijven optimaal te benutten. Klanten kunnen rekenen op een naadloze overgang en mogen uitkijken naar verbeterde en vernieuwende diensten die voortkomen uit deze krachtige alliantie.

Over Wagner & Company | Wagner & Company bestaat ruim 35 jaar en biedt ontwikkeling en opleiding aan diverse doelgroepen en sectoren in governance & leadership en ondernemerschap & strategie. Wagner is een praktijkgericht ‘mensenbedrijf’, waar breedte van visie en diepgaande expertise samenkomen.
Meer info: www.wagner.nl

Over Freia Groep | Freia Groep is het moederbedrijf van opleidingsbedrijven Comenius, AOG School of Management, TSM Business School, Instituut voor Sport en Prestatie Psychologie, NIVE Opleidingen, VanHarte&Lingsma en Horizon. Elk bedrijf is uniek, maar verbonden met de groep door de overtuiging dat elk mens van betekenis wil zijn en blijven. Van hieruit helpen wij mensen het beste uit zichzelf te halen en proberen wij een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. De opleidingsbedrijven van Freia Groep maken programma’s met impact voor hoger opgeleiden. Onze deelnemers werken in uiteenlopende organisaties, zowel in de profit- als in de non-profitsector.