Freia klantevent

29 september 2022, Theetuin Eemnes

Leiderschap in verwarrende tijden

Inspiratie, verbinding en betekenisvolle ontmoetingen.

Freia organiseert op donderdag 29 september 2022 het eerste Freia Event. Een middag vol inspiratie, vrolijkheid en misschien wel wat ontregeling.

Want hoe pak je dat aan: leiderschap in verwarrende tijden? Hoe blijf je relevant? En hoe blijf je zuurstof vinden om je denken aan te scherpen, vind je inspiratie die als brandstof dient om je handelen te onderbouwen? Je wilt jezelf blijven verrijken met nieuwe perspectieven zodat je van betekenis blijft.

Sprekers

Praktische informatie

Aanmelden

Sprekers

Paul Verhaeghe

Paul Verhaeghe is doctor in de klinische psychologie en emeritus-hoogleraar aan de Universiteit Gent. Daarnaast is hij praktiserend psychoanalyticus en publiceerde meer dan 200 artikelen en verscheidene boeken. Hoe werkt de veranderde maatschappij door in de hedendaagse individuele psychische problemen? Maatschappelijke veranderingen hebben gezorgd voor een veranderd ik-gevoel. Paul Verhaeghe onderzoekt de effecten van dertig jaar neoliberalisme, vrijemarktwerking, privatisering en de relatie tussen de maakbare samenleving en onze identiteit. Wie wij zijn wordt zoals altijd bepaald door de context waarin wij leven.

Roek Lips

Roek Lips is journalist, schrijver, mentor, spreker, adviseur, bestuurder en film- en theatermaker. Met een scherpe blik kijkt hij naar het ontwikkelen van organisaties, mensen en creatieve concepten met thema's als nieuw leiderschap, innovatie, (persoonlijke) transitie, omgaan met crisis, natuurlijk optreden en strategische verandering als speerpunten. Hoe kunnen we onszelf verhouden tot grote veranderingen in een tijd die veel van mensen, bedrijven en organisaties vraagt?

Cristel van de Ven

Christel van de Ven is beleid- en organisatiewetenschapper en cum laude afgestudeerd. Ze zet zich als bestuurder, onderzoeker en adviseur in voor betekenisvol werk. Thema's als werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en leiderschap kom hierbij aan bod. Tijdens het Freia Event treed ze op als dagvoorzitter.

Praktische informatie

Van betekenis zijn en blijven

Thema: Leiderschap in verwarrende tijden
Sprekers: Paul Verhaege, Christel van de Ven, Roeks Lips
Muziek: Tom Beek en band
Voor wie: op uitnodiging, exclusief en kostenloos voor relaties van de opleidingsbedrijven van Freia Groep
Datum: Donderdag 29 september 2022
Locatie: Theetuin Eemnes

Bekijk hier onze corporate video

Aanmelden

Meld je hier aan voor het Freia klantevent 2022

Aanmelden