Freia

menu

van weten naar wijsheid

Opleidings- en trainingsbedrijven

Freia is een dynamisch netwerk van opleidings- en trainings- bedrijven. Onze dienstverlening richt zich op de groei en ontwikkeling van uw organisatie. Open inschrijving voor individuele vragen of maatwerk voor team- of organisatie- vraagstukken.
Onze oplossingen op maat maken we met u, gericht op uw doelen. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs. We onder- zoeken uw vraag in samenhang met uw organisatie. Hoe kan het beter? En wat is dan de behoefte aan verandering?

Wij komen met gerichte, doordachte voorstellen. Wij zeggen waar het op staat als dat nodig is, maar hebben de wijsheid niet in pacht en we werken daar iedere dag aan samen met onze opdrachtgevers. We helpen iets in gang te zetten, om een transitie te laten slagen, om echt het verschil te maken. We werken met zeer ervaren, vakbekwame, creatieve en wijze mensen. Geen standaard consultants. Wij werken ook niet “out of the box”, maar maken de box groter. Zodat u leert, ontwikkelt, in beweging komt en uw organisatie groeit.

the time to turn is now

Diversiteit

Verschil maak je door verschillend te zijn. Wij koesteren dan ook de diversiteit van onze organisaties. Samen hebben ze een schat aan ervaring opgebouwd.
Naast diversiteit in bijzonder en impactvol maatwerk heeft Freia een keur aan succesvolle open leergangen voor verschillende branches en opleidingsvragen.

Het palet loopt van de vermaarde Comenius leergang voor senior management en bestuur en de meest persoonlijke Executive MBA in de markt tot aan de vernieuwende leergang Digitaal Leiderschap en de veelgeprezen opleiding voor controllers. Daarnaast bevat het assortiment verschillende managementtrainingen, een real life opleiding bedrijfskunde, een Top Traineeship Programma voor de financiële dienst- verlening en een Talent Development Programma voor de logistieke sector.

Verbindende factor

Freia verbindt de autonoom functionerende opleidings- bedrijven en smeedt ze tot één lerende organisatie. We delen kennis en kunde, kijken vanuit verschillende perspectieven naar de markt en van daaruit herkennen we snel de trends en bijbehorende vragen van organisaties.

Wij delen graag onze visie in uw organisatie door een gesprek of een presentatie met discussie.

wat freia voor u kan betekenen

Van eigenbelang naar
gemeenschappelijk belang
Van human resources naar
human sources
Van organisatie naar
community
Van volgers naar
leiders
Van weten naar
wijsheid