Freia

menu

opleidingsbedrijven

NIVE Opleidingen

In control zijn

In een tijd waarin snelle technische en organisatorische ontwikkelingen grote impact kunnen hebben, moeten organisaties kunnen vertrouwen op cijfers om grip te houden op bedrijfsprocessen. De rol van controller vergt daarom meer dan alleen kennis van de cijfers. Een hedendaagse (business) controller functioneert in een multidisciplinair team en begrijpt waar het om draait in zijn organisatie.

Dankzij de HOFAM, de post-HBO opleiding tot Qualified Controller ontwikkelt de deelnemer zich tot stevige business controller die de breedte van de business begrijpt en daardoor meerwaarde toevoegt aan de eigen organisatie. Deelnemers uit uiteenlopende organisaties studeren samen en leren zo veel van elkaars business.

NIVE Opleidingen biedt naast de HOFAM diverse beroepsopleidingen en financiële cursussen aan die, net als de HOFAM, praktijkgericht, interactief en actueel zijn. De theorie wordt tijdens klassikale bijeenkomsten vertaald naar de praktijk en is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling, waarmee financiële professionals in control zijn.

Grip en weer loslaten is ook wijsheid

contact

Bezoekadres

De Heiligenberg
Heiligenbergerweg 5
3833 AC Leusden
Tel (088) 5560 700

Studieadvies en incompany

Jolanda de Gans
T 033 422 99 00
E j.de.gans@niveopleidingen.nl

Website

www.niveopleidingen.nl

Postadres

Postbus 48
3833 AC Leusden

Portfolio

Controllersopleidingen
Financiële cursussen
Incompany trajecten