Freia

menu

opleidingsbedrijven

Horizon Training & Ontwikkeling

Mens. Management. Organisatie.

Door talenten en ambities van medewerkers met de doelstellingen van een organisatie te verbinden en hen tegelijkertijd uit te dagen het beste uit zichzelf te halen kunnen bergen worden verzet. Al werkend leren is de toekomst, daar zijn wij van overtuigd.

Horizon Training & Ontwikkeling is expert in talentontwikkeling. Met het concept van Werkend Leren kan al het aanwezige talent in een organisatie maximaal benut worden. Horizon begeleidt organisaties om zichzelf te verbeteren, te veranderen, te optimaliseren en te innoveren.

Traineeships/potentialprogramma’s zijn gericht op het verkrijgen en behouden van medewerkers met potentieel. Zodat ze door kunnen groeien naar een stevige en bepalende posities en fungeren als cultuurdragers voor verandering. Met Management Development programma’s richt ze zich op het middenmanagement waar de spagaat tussen stabiliteit en vernieuwing het meest voelbaar is. Met Teamperformance wordt het bewustzijn en het lerend vermogen geactiveerd, zodat de teamleden zich blijven(d) ontwikkelen.

Samen van weten naar wijsheid

contact

Bezoekadres


Dorpstraat 75

1182 JC Amstelveen

Accountmanager

Anne Otten
T 088 55 60 200
E 
otten@horizontraining.nl


Accountmanager

Mink Jelle Zijlstra
T 088 556 02 17
E zijlstra@horizontraining.nl

Portfolio

Traineeships
Management Development
Teamperformance
Persoonlijke ontwikkeling