Freia

menu

opleidingsbedrijven

Comenius Leergangen

Voor wie alles al denkt te weten

Een wereld die in hoog tempo innoveert, vergt flexibiliteit en creativiteit van mensen, instellingen en bedrijven. Succesvol leiding geven aan complexe ontwikkelingen en processen vereist creatief, open en verbindend leiderschap. Comenius is een school in de academische, klassieke betekenis van het woord: een vrijplaats. Comenius toetst het vertrouwde, het veilige en verkent, reflecteert het ongemakkelijke, het vreemde. Een ervaring met impact op het persoonlijke en het professionele leiderschap.

Comenius is gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en zo tevens verbonden met de Coimbra Group, een samenwerkingsverband van Europa’s beste, multidisciplinaire universiteiten. De Coimbra Group verschaft Comenius toegang tot de League of European Research Universities. Sinds 1996 organiseert Comenius nationale en internationale leergangen voor executives in samenwerking met universiteiten van Europa, Amerika, het Midden-Oosten en China. Academische programma’s gericht op visie- en leiderschapsontwikkeling.

Comenius nodigt uit tot reflectie op het eigen leiderschap. Creëert ruimte voor verwondering, twijfel en persoonlijke ontwikkeling. Voedt en inspireert met baanbrekende wetenschappelijke inzichten. Daartoe organiseert Comenius in samenwerking met toonaangevende internationale topuniversiteiten en onderzoekscentra leergangen die wortelen in de academische traditie van onderzoek en dialoog.

Ware wijsheid gaat verder dan kennis

contact

Bezoekadres

De Heiligenberg
Heiligenbergerweg 5
3833 AC Leusden
T 033 422 99 26

Studieadvies

Clara Smits
T 033 422 99 29
E smits@comeniusleergang.nl

Portfolio

Academische Leergangen
Internationale programma's
Summer & Winter Courses
Boardroom programma's
Incompany en Maatwerk trajecten

Postadres

Postbus 48
3833 AC Leusden

Incompany office

Margriet van Ast
T 033 422 99 29
E ast@comeniusleergang.nl

Website

www.comeniusleergang.nl