Freia

menu

opleidingsbedrijven

AOG School of Management

Verder denken

Je steeds weer blijven ontwikkelen in de richting van een nieuw vakgebied of professionele rol is steeds belangrijker. AOG School of Management is ruim 25 jaar geleden ontstaan vanuit de Rijksuniversiteit Groningen. De opzet van haar opleidingen is geënt op de idealen van de klassieke universiteit; vakoverstijgend inzicht, visievorming en ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Alles staat in het teken van het verder ontwikkelen van bestuurders, directeuren, managers en professionals en hun organisaties.

In een interessante mix van wetenschap en praktijkervaring bieden hoogleraren en praktijkprofessionals de laatste stand van zaken in vakgebieden als Strategie, Leiderschap, Bestuur, Innovatie, Marketing en Human Resources. Altijd staat de leervraag van de deelnemers centraal. Door betekenisvolle  ontmoetingen te creëren waar kennis wordt uitgewisseld, men reflecteert op ervaringen en discussieert over onderwerpen die voorop de golf zitten, verruimen deelnemers hun blikveld.

De benadering van AOG School of Management is vakoverstijgend, grensverleggend en confronterend. Met als doel deelnemers te inspireren en aan te zetten tot verder denken.

Van verder denken naar wijsheid

contact

Bezoekadres

Radesingel 50
9711 EK Groningen

Studieadvies

T 088 556 1000
E info@aog.nl

Portfolio

Flexibel Academisch Masterprogramma
Kopstudie MBA
Academische Leergangen
Incompany en Maatwerk

Postadres

Postbus 7080
9701 JB Groningen

Incompany office

drs. Durk Piet de Vries
T 088 556 10 81
E vries@aog.nl